اطلاعیه امتحانات پایان ترم

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۰:۳۸ کد : ۱۶۹۷ اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۵۷۱

به اطلاع دانشجویان عزیز می رساند بنا به مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا و بنا به مشورت و تصمیم  ستاد مرکزی آموزش مجازی دانشگاه آزاد اسلامی، امتحانات پایان ترم دانشگاه آزاد اسلامی از 24 خرداد تا 13 تیر به مدت سه هفته به صورت حضوری برگزار می‌شود.

براساس مصوبات این جلسه، کلاس‌های آموزشی و جبرانی دانشگاه تا ۱۷ خرداد به صورت مجازی ادامه خواهد داشت و پس از آن دانشجویان یک هفته برای آماده‌سازی حضور در امتحانات، فرجه خواهند داشت.
سپس امتحانات پایان ترم دانشگاه در نیم سال جاری به مدت سه هفته از ۲۴ خرداد تا ۱۳ تیرماه، با رعایت کامل پروتکل‌های ابلاغی ستاد ملی مقابله با کرونا و وزارت بهداشت برگزار خواهد شد.
دروس عملی از قبیل آزمایشگاه و کارگاه‌‌های عملی پس از  پایان امتحانات، آغاز و متناسب با اتمام کلاس‌ها، امتحانات توسط استاد مربوطه اخذ و نمرات آن در کارنامه نیمسال جاری ثبت می‌شود.
وی خاطر نشان کرد: در جلسه امروز هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی مقرر شد، اساتید مقاطع تحصیلات تکمیلی از امروز به منظور رفع اشکال دانشجویان در محل کار خود حضور داشته باشند. همچنین در مدت سه هفته باقی ‌مانده تا ۱۷ خرداد، کلاس‌های آموزشی و جبرانی اساتید مقاطع کاردانی و کارشناسی که به هر دلیل موفق به برگزاری و تکمیل کلاس‌های خود نشده‌اند، به صورت مجازی برگزار می‌شود. این کلاس‌ها برای دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری می‌تواند به صورت حضوری یا مجازی برگزار ‌شود.
 ترم تابستانی نیز طبق روال هر سال، اما به صورت مجازی برگزار خواهد شد و ثبت‌نام آن از ۱۳ تیر و بلافاصله پس از پایان امتحانات ترم جاری انجام می‌شود.
دانشگاه آزاد اسلامی در بازگشایی و برگزاری کلاس‌های تابع مصوبات ستاد ملی مقابله با کروناست و براساس تصمیم این ستاد عمل می‌کند.

( ۸ )

نظر شما :